КЛУБ БЕЗ БАГАЖ

БЕЗ БАГАЖ  създаде  Клуб за приятели и фенове на предаването  "Без багаж".

Всички регистрирани в клуба приятели и фенове ще  могат да ползват специални отстъпки от ценовите предложения на партньорите на Без багаж, ще могат да получават актуална информация за интересни пътувания със или без екипа на предаването, ще могат да участват в различни конкурси с разнообразни награди, организирани от Без багаж, ще могат да се включват в специално организираните  за феновете пътувания по маршрути, които не могат да се открият в обикновените туристически брошури, както и много  други бонуси, информация за които ще бъде публикувана на сайта на предаването.

КАК ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИТЕ КЪМ  КЛУБА ?

Първото нещо, което трябва да се направи е да се попълни контактната форма ТУК.  Не забравяйте да прочетете и Общите условия за членство в Клуба , а също и да маркирате в квадратчето, че сте съгласни с тях. Обръщаме Ви внимание на факта, че телефонния номер и е-mail адреса трябва да са актуални, защото чрез тях ще получавате информацията за новите предложения на нашите партньори, новите награди в играта и т.н.

Второто нещо, което трябва да направите е да се включите в групата на ФЕН-ове на Без Багаж във Фейсбук.  Можете да го направите от  ТУК   или като кликнете на „Последвайте ни през” Фейсбук"  (в ляво ;-)
За повече информация можете да се свържете с нас и през контактната ни форма или да ни се обадите по телефон.