Всички нови епизоди на БЕЗ БАГАЖ по всяко време !

„Без багаж“ се завръща, за да зарадва своите фенове от всички възрасти с нови приключения и идеи за кратки и далечни бягства по света. Чаровната фраза-слогън на документалната поредица е „Без багаж! Нямаме търпение да ви разкажем!“.  Енергията в това послание е не просто положителна, а носи радостта от споделянето, от общуването с приятели, от моментното вдъхновение и импулс за действие, съзидателност и пътуване. Всичко това е „Без багаж“! „Без багаж“ залага на близката връзка с аудиторията, по примера на най-добрите западни формати. Водещите са естествени, когато не знаят – питат, когато сгрешат се шегуват със себе си без това да намалява нашата симпатия към тях.

Можете да се присъедините към „Без багаж“  във  vbox7 като влезете в профила bez bagaj. Можете да гледате и всички епизоди от миналите осем сезона.
 
Пътешествениците от "Без багаж" успяват да развълнуват любителите на приключенията с все нови и нови идеи за непопулярни дестинации и маршрути. Техен специалитет е откриването на интересни, нетипични преживявания като например нощната охрана на обграден от дива джунгла плаж в Индонезия, на който снасят яйцата си гигантските морски костенурки, кръщаването на малко слонче, изгубило крайник и промотирането на дарителството за транзитен дом за осиротели слончета в Шри Ланка, готвенето на змии и кокосови червеи във Виетнам, както и срещи с вождовете на племенни общности на остров Бали, които не искат да имат никакъв досег с модерната цивилизация, не погребват мъртвите си, а ги поставят под парфюмни дървета и така ги мумифицират.
 
Новият сезон ще поднесе куп изненади. Всеки петък, нов половинчасов епизод ще ви очаква в платформата на VBOX7 и в сайта на поредицата bezbagaz.com
 
Предстои да видим епизоди за магьосници, за тайнствени молитви и древни амулети, за отровни отвари и лековити билета, за гмуркане край фантастични острови и търсене на верни приятели сред непознати културни общности.
 
Още по-добрата новина е, че феновете ще могат да гледат новия епизод  без ограниченията на излъчване по телевизионните канали, а ще ги имат на разположение за сутрешното си кафе през уикенда, без да се налага да стават рано за товаJ
 
В качеството ни на продуценти на „Без багаж“, обещаваме нов сезон с много награди и предизвикателства за зрителите, екзотични дестинации и практична информация!
 
Пожелаваме си „На добър час!“