Обиколи света с КЛУБ БЕЗ БАГАЖ и ТРЕВЪЛЗОН

Вие, приятели на „Без багаж”, сте свикнали да ви отвеждаме до непознати светове, зад кулисите и "отвъд брошурите"... за съжаление само за 30 минути седмично. 

След осем години пълни с емоции, изненади и приятелства, решихме, че е крайно време да отворим съкровищницата на „Без багаж” и да споделим дълго пазените тайни и контакти с вас. Целта ни е да пътувате не само виртуално, но и реално. Не просто да отидете в дадена държава, а да ви посрещнат с топлината  и откритостта, на която имаме късмета да се радваме. Да опитате истинската кухня и да посетите онези кътчета, които местните ревниво пазят от туристите...
 
Да се организира едно такова пътуване, дори веднъж, е трудно, а да се пресъздаде – почти невъзможно. Ние от „Без багаж”, с много  упоритост, малко късмет и подходящите партньори научихме тайната рецепта за това как се случват истинските приключения и днес официално можем да обявим старта на бутиковите пътувания с КЛУБ „БЕЗ БАГАЖ”. Техен организатор ще бъдат наши проверени партньори по света , в най-необичайните ни приключения!
 
Ако имате въпроси или ви е нужна допълнителна информация може да ни пишете от ТУК  или на: bezbagaz@gmail.com