Ново от Без БагажОбиколи света с КЛУБ БЕЗ БАГАЖ и ТРЕВЪЛЗОН

След осем години пълни с емоции, изненади и приятелства, решихме, че е крайно време да отворим съкровищницата на „Без багаж” и да споделим дълго пазените тайни и контакти с вас. Целта ни е да пътувате не само виртуално, но и реално.

КЛУБ БЕЗ БАГАЖ

Включете се в Клуб Без Багаж ! Само за фенове и членове на клуба подготвяме нови интересни дестинации с едни от най-добрите професионалисти - наши партньори - в България и по света !

Всички нови епизоди на БЕЗ БАГАЖ по всяко време !

„Без багаж“ се завърна, за да зарадва своите фенове от всички възрасти с нови приключения и идеи за кратки и далечни бягства по света.

Това е мястото за Вашите идеи и предложения

Можете да ни пишете с идеи и предложения за интересни места, които да посетим и заснемем заедно, да споделяте с нас всичко, което не харесвате, да ни задавате въпроси. Ние ще публикуваме тук всичко, което Ви интересува.
Без Багаж.

Хариша и тайнственият остров

След повече от 10 години отново имаме български детски филм - „Хариша и тайнственият остров“
В детският приключенски риалити филм участват деца-победители от играта на нашумялата детска поредица „Хариша“ на Биляна Траянова. Книгите „Хариша, Царят на маймуните”, „Хариша и Анайтис” и „Хариша в дъждовната гора” се превърнаха в хит сред малчуганите.