ВодещиБиляна Траянова

Продуцент, автор, режисьор и водещ на предаването, Биляна Траянова е възпитаник на английската езикова гимназия „Гео Милев” в гр. Русе; има магистратура от Националната академия по театрално и филмово изкуство „Кръстьо Сарафов” по специалност „Актриса за драматичен театър”; член е на Съюза на филмовите дейци и на Съюза на журналистите. С продуцентската си компания "Арт Уинар" Биляна е създала поредици документални филми като: Паралелни светове; Гранични светове; Bena Facta и др. Биляна е водеща на епизодите в Кения, Италия, Бирма, Тайланд, Сингапур, о-вите Бали, Ява, Бинтан, Занзибар, Малайзия и др. http://www.imdb.com/name/nm1156586/

Валери Белчински

Валери Белчински е адвокат и продуцент. Водещ е на епизоди в Бали, Кения, Йордания и др. Валери е и фотограф на продукцията. Хобито му се превърна в занаят. До днес Валери е направил над 100 000 фотографии от различни места по света, пътувайки с „Без багаж”.

Деси Попколева

Деси е съдия по професия. Случайността я среща с екипа на "Без багаж" и става един от водещите на епизодите в Перу и Боливия.

Георги Коритаров

Георги Коритаров е журналист, зодия Телец, женен с две деца. Водещ е на епизодите в Дубай, Абу Даби и Шаржа.

Евелина Павлова

Евелина Павлова е един от любимите гласове на радио FM+, водеща е на епизодите в Индонезия, на о-вите Бали и Ява.

Надежда Радева

Надежда Владева е актриса и представя по изключително чаровен начин чудесата на Египет

Страници << 1 | 2 | 3 | 4 >>